وبلاگ

پمپ فشار قوی

پمپ فشارقوی چیست و چه کاربردی دارد؟

پمپ فشارقوی تولید شرکت کامات آلمان می‌باشد و حرفه این شرکت در نحوه تولید پمپ فشارقوی می‌باشد. این پمپ در اصل پمپ گریز از مرکز دارای تعدادی طبقه است که داشتن طبقاتی زیادتر نسبت به پمپ گریز از مرکز عادی باعث بیشتر شدن فشار و هد می‌گردد.

پمپ فشارقوی یک پمپ از انواع گریز از مرکز است، بخش شعاعی و پروانه‌های یاتاقانی دارد، دارای تعدادی طبقه است و موتوری جداگانه دارد. کار آب‌بندی به‌وسیله اورینگ مرتبط با هر یک از طبقات صورت می‌پذیرد. دو بلبرینگ گریس شده در طرفین پروانه‌ها کار تحمل نیروی شعاعی و محوری وارد بر محور پمپ را عهده‌دار هستند.

ازجمله موارد استفاده از پمپ فشارقوی، وظایف، نحوه عملکرد و قیمت پمپ فشارقوی از اهمیت خاصی برخوردار هستند در این مقاله به بررسی موضوع درباره پمپ فشارقوی چیست و مناسب چه فعالیت‌هایی است جلب می‌نماییم.

پمپ فشارقوی چیست؟

تصویری از پمپ فشار قوی

پمپ فشارقوی، پمپ گریز از مرکز دارای تعدادی طبقات است که موجود بودن تعداد طبقات بیشتر نسبت به پمپ گریز از مرکز عادی، باعث زیادشدن فشار و هد می‌گردد. در انواع پمپ های آبرسانی، به پمپ هایی فشار قوی می گوییم که دارای ویژگی های زیر باشند:

  • قطر پروانه ای بیشتر است؛
  • سرعت روتور بیشتر است؛
  • تعداد پروانه ها و طبقات به کار رفته در پمپ بیشتر است.

خرید پمپ آب فشار قوی:

1. پمپ افقی گريز از مركز فشار قوی

2. پمپ گریز از مرکز

3. الکتروپمپ شناور آب شور

4. الکتروپمپ شناور ملخی

5. پمپ گل کش

  

قیمت پمپ فشارقوی

قیمت پمپ فشارقوی با توجه به انواع مدل آن متفاوت است و این قیمت‌ها به شکل لیست که به‌صورت جدول می‌باشد در سایت شرکت موردنظر پمپ فشارقوی به‌روزرسانی می‌شوند قیمت‌ها بر اساس مدل‌ها متفاوت و متغیرند. برای سفارش دادن محصول و یا پرسیدن قیمت هر یک تنها با یک تماس با کارشناسان فروش شرکت از لیست قیمت‌ها اطلاع حاصل نمایید.

قیمت ها با توجه به قطر خروجی ( 30 تا 200 میلی متر)، ظرفیت آبدهی (2 تا 950 متر مکعب بر ساعت)، ارتفاع (تا 310 متر)، درجه حرارت (10- تا 110 درجه سانتی گراد) و در آب بندی، بسیار متفاوت می باشد. قیمت پمپ های فشار قوی در قطر خروجی 30 میلی متر، از 5 میلیون تومان شروع و تا قط آبدهی 200 میلی متر، تا قیمت 100 میلیون تومان ادامه دارد.

موارد استفاده از پمپ فشارقوی

  1. موارد استفاده از پمپ فشارقوی برای آماده‌سازی آب شهری
  2. پمپاژ آب و زهکشی
  3. سیستم آب‌رسانی در بخش مصارف صنعتی
  4. عمل بوستر پمپ
  5. عمل آبیاری به حالت بارانی
  6. عمل پمپاژ آب گرم و سرد در بخش تأسیسات صنعتی
  7. استفاده به عنوان پمپ آتش‌نشانی در اطفاء حریق (البته بهتر است از پمپ دور ثابت استفاده شود)
  8. به عنوان پمپ پشت تراکتوری
  9. پمپ مورد استفاده در کارواش
  10. استفاده در آبیاری مزارع کشاورزی
  11. آبرسانی استخر های بزرگ و نصب در موتورخانه استخر

وظایف و نحوه عملکرد پمپ فشارقوی

پمپ فشار قوی در کشاورزی

وظایف و نحوه عملکرد پمپ فشارقوی به این صورت است که سیال از بخش درونی مکش و لوله داخلی وارد پمپ می‌شود از جایی که پروانه‌ها بر سطح محور هستند و در حال حرکت هستند، نیروی گریز از مرکز از حرکت پروانه با حرکت موتور معین باعث مکش سیال به داخل پروانه می‌گردد. سیال فشاری برابر صفر دارد و زمانی که به داخل پروانه جذب می‌شود با حرکت از پره‌های پروانه به‌طرف محیط خارجی پروانه فشار آن زیاد می‌گردد.

معرفی چند مدل پمپ فشارقوی

یک مدل پمپ فشار قوی

1-پمپ آب کشاورزی

پمپی است که عمل انتقال آب، لجن، فاضلاب و کشاورزی را انجام می‌دهد. قیمت انواع پمپ آب کشاورزی بر طبق لیست داده‌شده در سایت فروش آنلاین باهم متفاوت و متغیر می‌باشد.

2-پمپ فشارقوی 3 فاز مخصوص پمپاژ آبیاری

که برای عمل آبیاری درختان میوه مورد مصرف قرار می‌گیرد.

3-پمپ فشارقوی آب

که برای انتقال آب از منبع به درون شهرک موردنظر انجام می‌شود.

مزایای استفاده از پمپ فشارقوی (گریز از مرکز)

1-تولید جریان هموار و یکنواخت

2-بعضی از انواع و اقسام پمپ‌های گریز از مرکز کمی شن پمپ می‌کنند و عمر کاری مؤثری دارند.

3-پمپ‌های سانتریفیوژ دارای ساختار معمولی هستند و از مواد مختلفی درست می‌شوند.

4-زمان به کار بردن این پمپ‌ها احتیاجی به شیر یا سوپاپ است.

5-پمپ در سرعت زیاد انجام می‌شود به خاطر همین آن را می‌توان به موتور الکتریکی وصل نمود.

6-با زیادشدن سرعت جهت کار درست اندازه پمپ ریزتر می‌گردد.

7-هزینه تعمیرات آن از پمپ‌های دیگر پایین‌تر است. -

8-نسبت به سایر پمپ‌های دیگر دارای اندازه ریزتری است.

انواع پمپ‌های فشار قوی

پمپ های فشار قوی انواع متفاوتی دارند که در ادامه برایتان معرفی خواهیم کرد.

1-پمپ گریز از مرکز

این مدل از انواع پمپ یک شیر خروجی دارد که بازنیست چون در این زمان حداکثر فشار در تلمبه ایجاد می‌نماید که این فشار طراحی نامیده می‌شود.

2-پمپ ترکیبی

هنگامی‌که احتیاج باشد یک سیال را با جریان خیلی زیاد انتقال دهیم تعدادی پمپ را به شکل سری به یکدیگر اتصال می‌دهیم که پمپ ترکیبی گفته می‌شود.

3-پمپ دیاگرامی

اگر نیاز به فشار و حرکت زیاد نباشد می‌توان از پمپ دیاگرامی استفاده نمود. این مدل از پمپ‌ها با بکار بردن از یک خلا سیال را پمپ می‌نمایند.

4-پمپ رفت و برگشتی

در این مدل از پمپ‌ها برای بالا رفتن فشار سیال از رفت افقی و عمودی بهره گرفته می‌شود که مقداری هدر شدن انرژی را در بر دارد.

5-پمپ پیستونی

در این نوع مدل پمپ نباید موقع کار پمپاژ بسته باشد.

6-پمپ پلانجری

این مدل پمپ حاوی شیر اطمینان می‌باشد اما اگر قطر فشارنده آن پایین باشد به آن پمپ پلانجری گفته می‌شود.

7-پمپ گریزاز مرکز

زمانی که جسمی به سرعت دور محور خود به حرکت در بیاید ذره مرکزی آن جسم بر اثر نیروی ساخته شده به سمت بیرون فرستاده می‌شوند این نیروی گریز از مرکز می‌باشد. پمپ‌های گریز از مرکز بر پایه این نیرو که در اثر حرکت پروانه انجام می‌گردد کار می‌کنند.2 بخش با اهمیت این تلمبه که کار مهم انجام می‌دهد شامل: 1- پروانه 2- جداره می‌باشند.

پمپ آب فشار بالا

پمپ آب فشار قوی

امروزه به دلیل فشارآب کم مخصوصاً در گرمای تابستان، یا خانه‌هایی با ارتفاع بلند در چندطبقه از پمپ آب و مخزن برای جبران کمبود آب استفاده میشوداین وسیله، آب جمع شده داخل مخزن را به شبکه آب‌رسانی ساختمان راهنمایی می‌کند.

انواع پمپ فشار بالای آب خانگی

تنوع در پمپ خانگی آب زیاد است که بستگی به مقدار آب در زمان و سطح بالا بودن آب‌رسانی طبقه بندی می‌شود. پمپ‌های آب خانگی به 2 دسته پمپ جتی و بشقابی دسته بندی می‌شوند. انتخاب پمپ آب نامناسب باعث هدر رفتن انرژی و افزایش هزینه‌ها در زندگی افراد می‌گردد. توجه کنید امروزه پمپ آب در بیشتر آپارتمان‌ها و خانه ویلایی دیده می‌شود.

نکات مهم برای نگهداری پمپ آب فشار قوی

 

  • پمپ بدون آب روشن نکنید؛
  • آب پمپ را زمانی که از پمپ آب در مدت طولانی استفاده نمی‌کنید تخلیه کنید؛
  • پمپ آب باید به شکل اصولی نصب گردد؛
  • مخزن پمپ آب باید مورد بررسی قرار گیرد؛
  • اگر با توجه به مواردی پمپ آب هوا بکشد به صورت یکسره کار خواهد نمود؛
  • اگر تیوپ از کار بیوفتد فشار هوا درون پمپ کم می‌شود و منجر به از بین رفتن آن می‌شود؛
  • هنگام تصمیم به نصب تابلو برق برای پمپ های فشار قوی، دقت کنید از تابلو برق صنعتی استفاده کنید.

جمع بندی

امروزه تعریف از پمپ فشارقوی، موارد استفاده از پمپ فشارقوی، وظایف، نحوه عملکرد و قیمت پمپ فشارقوی در بین دیگر انواع پمپ مورد بررسی قرار می‌گیرد هر پمپی هم دارای ویژگی‌ها و خصوصیات منحصر به فرد خود می‌باشد مثلاً از پمپ فشارقوی آب در بیشتر منازل برای زمانی که فشار آب به هر دلیلی کم باشد مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

گروه تلمبه موتور غرب ارائه دهنده کلیه تجهیزات و خدمات آبرسانی شامل انواع پمپ، الکتروموتور، تابلو برق، بوستر پمپ و دیگر تجهیزات مرتبط با بخش آبرسانی. گستره مشتریان تلمبه موتور غرب: کشاورزان، کارخانجات صنعتی، شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی، انبوه سازان مسکن و دیگر صنایع مرتبط با بخش انتقال آب و سیالات.  

بوستر پمپ 

بوستر پمپ چیست + خرید انواع مختلف بوستر پمپ آتش نشانی و خانگی

بررسی اجزاء و انواع بوستر پمپ دور ثابت و متغیر آبرسانی در مصارف خانگی و آتش نشانی به همراه لیست قیمت و خرید از تلمبه موتور غرب.

Related Articles